(VIDEO) Pobjeda Sixersa pred 20 000 gledatelja, 10 koševa Darija Šarića

Foto: Twiter

Košarkaši Philadelphia 76ersa pobijedili su u Madison Square Gardene New York Knickse 105-98 prekinuvši niz od pet uzastopnih poraza. Dario Šarića je za 34 minute ubacio 10 koševa u pobjedničkim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pet uzastopnih poraza Sixersi su napokon pronašli žrtvu. Pred 19.812 gledatelja pobijedili su Knickse u svom prvom nastupu na Božić u posljednjih 16 godina. Bila je to ujedno i prva pobjeda Philadelphije u Madison Square Gardenu nakon sedam uzastopnih poraza.

Goste su do pobjede vukla dva igrač za koje se do posljednjih trenutaka uopće nije znalo hoće li nastupiti. Joel Embiid ima problema s leđima i uopće ne trenira, dok JJ Redick ima problema sa stražnjom ložom. Odluka o njihovom nastupu donesena je tek nakon zagrijavanja.

Na koncu Embiid je zabio 25 koševa uz 16 skokova, dok je Redick ubacio 24 koša.

“Obojica ne treniraju i nismo znali hoće li nastupiti,” kazao je trener Sixersa Brett Brown. T.J. McConnell je dodao 15 koševa i pet skokova, dok je hrvatski košarkaš Dario Šarić za 34 minute zabio 10 koševa uz slab šut iz igre (4-15) pri čemu je promašio svih šest pokušaja za tri poena. Imao je i po tri skoka i asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Knicksa, kojima je ovo bio drugi uzastopni poraz i treći u zadnja četiri ogleda, najefikasniji su bili Enes Kanter sa 31 košem i 22 skoka, Kristaps Porzingis sa 22 koša i sedam skokova, te Courtney Lee sa 20 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.