Site icon narod.hr

(VIDEO) Pogledajte kako je izgledao gol kojim je Kranjčar zaludio Glasgow!

Foto: snimka zaslona

Niko Kranjčar još je jednom podigao Ibrox na noge nakon što je postigao odličan gol u dvoboju 8. kola škotskog prvenstva protiv Patrick Thistlea. Glasgow Rangersi slavili su s 2:0, a majstorija bivšeg igrača Dinama i Hajduka stigla je u 33. minuti prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je e s otprilike 35 metara od gola dodao loptu prema Barryju McKayu i potom krenuo prema suparničkom šesnaestercu. Škot mu je petom ostavio loptu blizu kaznenog prostora, Niko je lažnjakom zaljuljao nekoliko gostujućih igrača u prodoru prema golu i onda snažno raspalio te proparao mrežu Patricka!

Zamijenjen je u 74. minuti, a za svoj je nastup zaradio ovacije punog Ibroxa. Svi navijači su ustali na noge i pljeskali našeg nogometašu dok je izlazio s travnjaka!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version