(VIDEO) I dok su pojedini mediji najavljivali nerede na Maksimiru, planulo u Italiji, albanski navijači teren zasuli bakljama

Foto. Snimka zaslona

Dok su pojedini mediji pumpali atmosferu i zazivali nerede u Hrvatskoj, na Maksimiru, na utakmici između Hrvatske i Ukrajine (1:0) nereda je bilo u Palermu na utakmici između Italije i Albanije. Italija je pobijedila, a bakljadu koja je izazvala i prekid utakmice skrivili su gostujući navijači. Naime, slovenski sudac Vinčić utakmicu je prekinuo u desetoj minuti nakon što su albanski navijači zasuli travnjak bakljama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu u Palermu, uz bakljadu, obilježio je i legendarni Gianluigi Buffon, koji je odigrao svoje tisućitu utakmici za reprezentaciju.  Albanci su igrali vrlo dobro, na momente i bolje od Talijana, ali nisu uspjeli svladati Buffona, u svom klasičnom stilu Italiji je uspjelo ono što nije uspjelo gostima, pobjeda Italije od 2:0 ne pokazuje stvarni odnos snaga na terenu.  No, pamte se kao i uvijek tek tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, pobjednika ove skupine odlučit će klasični dvoboj Talijana i Španjolaca, koji su također večeras slavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.