(VIDEO) Kako je policija spriječila krađu Olimpijske baklje!

Foto: Snimka zaslona

Kako prenosi britanski BBC jedan je muškarac pokušao oteti Olimpijsku baklju iz ruku žene koja je baklju nosila kroz četvrt u Sao Paulu. Identitet muškarca nije objavljen, no, zna se kako je pokušao proći kroz kordon policajaca koji su pratili i osiguravali olimpijski plamen. Krađa nije uspjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je munjevito reagirala, srušila napadača na zemlju, i na koncu uhitila.

Olimpijska baklja na svom putu koji je dug 20 000 kilometara prolazi kroz 300 brazilskih gradova prije nego što stigne u grad domaćin Ljetnih olimpijskih igara Rio de Janeiro zbog svečanog otvaranja Igara 5. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki sportaši već su stigli do svojih odredišta u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.