(VIDEO) Prvak Španjolske Real Madrid predstavio novo pojačanje: Ima 16 godina a košta skoro 50 milijuna eura

Foto: Twutter

Španjolski nogometni velikan Real Madrid predstavio je novo pojačanje, 16-godišnjeg brazilskog napadača Vinicius Juniora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je za mladog talentiranog napadača Flamenga, kojeg su prozvali novim Neymarom, platio čak 45 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junior će preseliti na Santiago Bernabeu u srpnju 2019. godine kada će postati punoljetan, a do tada će igrati za Flamengo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju brazilskog tiska, ‘Kraljevski klub’ će odmah platiti 30 milijuna eura, a preostalih 15 milijuna u tri godišnje rate po pet milijuna eura.

Veliki interes za mladog Brazilca pokazali su i engleski klubovi Chelsea, Manchester United, Liverpool i Manchester City, te Juventus no Real Madrid je bio najbrži i najizdašniji.

Vinicius Junior je ove godine predvodio brazilsku U-17 reprezentaciju do naslova svjetskog prvaka postigavši sedam golova na turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.