Site icon narod.hr

(VIDEO) Rakitić zabio golčinu protiv Rome, Modrić zaigrao u porazu protiv Bayerna

Barcelona se priprema za novu sezonu i kako se može vidjeti iz utakmice u utakmicu izgledaju sve bolje. Naš Ivan Rakitić još jednom je pokazao kako će ove sezone igrati ključnu ulogu u veznom redu Barce, pogotovo sad kad je Xavi napustio katalonski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pripremnoj utakmici protiv Rome, Barcelona je slavila s 3:0, a pogotke su postigli Neymar u 26. minuti, Leo Messi u 41. minuti i Rakitić, koji je u 66. minuti utakmice zabio eurogol s nekih 30-tak metara.

“Meni je svaka utakmica posebna, čak i prijateljska, i velika je čast braniti ovaj dres pred punim stadionom tako da sam sretan i zbog pobjede i zbog gola”, kazao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moramo se pripremati za Super kup protiv Seville, puno treniramo ali još je uvijek predsezona i moramo nastaviti poboljšavati našu igru” – zaključio je naš reprezentativni veznjak nakon utakmice.

Trener Luis Enrique dao je priliku u ovoj utakmici i mladom Alenu Haliloviću, kojeg španjolski mediji uporno seljakaju iz Barcelone po “posudbama”. Osim našeg reprezentativca Rakitića i stopera Bartre, svi ostali igrači su zamijenjeni tijekom utakmice.

Rakitić je inače proglašen i igračem memorijalne utakmice “Joan Gamper” te je zasluženo dobio trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić odigrao 30-tak minuta protiv Bayerna na Audi Cupu

U pripremnoj utakmici Audi Cupa odigranoj u Münchenu nogometaši Bayerna su slavili protiv Real Madrida s minimalnih 1:0 pogotkom Roberta Lewandowskog u 88. minuti.

Real je igrao bez Cristiana Ronalda i još nekoliko važnih prvotimaca, a u 57. minuti je za Kraljevski klub ušao u igru i naš reprezentativni veznjak Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije je na Audi Cupu Tottenham s 2:0 slavio protiv Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version