(VIDEO) Imao razloga za slavlje, Rusija zabila pet komada: Proslava golova Vladimira Putina postala hit na društvenim mrežama

Foto: fah

Svjetsko nogometno prvenstvo otvoreno je utakmicom Rusija – Saudijska Arabija. Nogometaši Rusije na stadionu Lužnjiki slavili su uvjerljivo 5:0. Dakle, domaćin je krenuo puno moćnije nego što su očekivali i najveći navijači te reprezentacije, u koju su uoči SP-a mnogi s pravom sumnjali. Naravno, Saudijska Arabija pokazala je čitav niz slabosti te bi bilo pravo čudo ako ih u skupini do kraja ne pobjede svi protivnici koji slijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je u Moskvi, u fenomenalnoj atmosferi, pratilo 80 000 gledatelja. Strijelci za Rusiiju bili su Jurij Gazinski, Denis Čerišev, Artjom Dzjuba i Aleksandr Golovin. Utakmicu je, naravno, pratio i predsjednik Rusije, Vladimir Putin, koji je, kako smo već pisali, u uvodnoj ceremoniji održao kratak govor: ”Ovaj grandiozan događaj se prvi put održava u Rusiji i iskreno se veselimo tome. Mi stvarno volimo nogomet, to je bila ljubav na prvi pogled još od prve utakmice u našoj zemlji. Spremni smo i učinit ćemo sve kako bi se navijači iz svih krajeva svijeta mogli uključiti u veličanstvenu atmosferu ovog praznika sporta. Gdje god živjeli i kakve su nam tradicije, ujedinjuje nas ljubav prema nogometu…”, rekao je predsjednik Rusije.

Mediji su posebno pratili reakciju Putina tijekom utakmice u loži stadiona, ruski lider utakmicu je gledao u društvu predsjednika FIFA-e te čelnika Saudijske Arabije. Imao je Putin puno razloga za slavlje, a njegov način proslave ruskih golova postao je hit na društvenim mrežama.

No, apsolutni hit ove utakmice ipak je Putinova proslava pogotka. Ruski vladar sve je pogotke slavio na isti način, a to nije promaklo režiseru, a samim time se proširilo i na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.