(VIDEO) Ronaldo u suzama napustio igralište, ali sada se ipak ima čemu veseliti

Foto: fah

Portugal je doživio veliki udarac na početku utakmice u finalu Eura, kada je u 26. minuti ozlijeđeni Cristiano Ronaldo na nosilima iznesen s igrališta i za njega je susret završen!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika zvijezda pokušala je stisnuti zube nakon što ga je u koljeno udario Dimitrij Payet, izašao je nakratko iz igre, a nakon povratka bila je vidljiva bolna gimasa na licu. Nije izdržao te je zatražio izmjenu pa ga je zamijenio Ricardo Quaresma.

Nije mogao skriti suze dok su ga iznosili. Portugal je na kraju pobijedio Francusku, tako da mu preostaju samo suze radosnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.