(VIDEO) S ‘desetkom’ na leđima Luka Modrić potpuno sretan u Realu: Sjajna predstava protiv Manchester Uniteda nagovještaj velike forme…

Foto: Twiiter

Jedan od najboljih veznih nogometaša svijeta, još uvijek kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, napokon je potpuno sretan. Iza njega je teško razdoblje medijskih napada u Hrvatskoj, a Real mu je dao ”desetku”, dres koji su svojedobno nosili najveći igrači i najveće nogometne zvijezde svog vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć je Luka protiv Manchester Uniteda, iako je igrao tek jedno poluvrijeme, pokazao zašto mu je trener Reala toliko vjeruje. Protiv jednog od najvećih klubova Europe odigrao sjajno, na razini svojih najbpoljih izdanja. U drugom dijelu utakmice Luka je svoju poziciju prepustio drugom Hrvatu u dresu Reala i svom potencijalnom nasljedniku Mateu Kovačiću. Svoje sjajne nogometne vještine Luka će moći pokazati u četvrtak protiv Manchester Cityja, a u nedjelju protiv najvećeg rivala – Barcelone.

Sjajan potez hrvatski kapetan je odigrao protiv Marouanea Fellainija, koji je itekako dobar igrač u obrani, Modrić ga je prolazio kao da je riječ o amateru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.