(VIDEO) Dalić, Šimenc, Bičanić, Červar, Tucak… podržali Grabar-Kitarović: ‘Okuplja ljude, a ne dijeli ih’

Foto: Fah, snimka zaslona, montaža narod.hr

Izborni stožer aktualne predsjednice izjave podrške snima u studiju i objavljuje ih na internetskoj stranici www.kolinda.hr/tv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potporu su joj dale i brojne osobe iz sportskog života, što na videima, što u drugim razgovorima.

Izbornik hrvatske nogometna reprezentacije Zlatko Dalić na predsjedničkim izborima podržao je aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

“Kao građaninu moja je obveza izaći na izbore i to ću napraviti. Poštujem Zorana Milanovića i njegovu ambiciju da bude predsjednik Hrvatske, no moj izbor je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Mislim da je mnogo toga napravila za promociju Hrvatske u svijetu. Podržava hrvatski sport i nogometnu reprezentaciju. Smatram da radi puno na zajedništvu, to je ono što nam treba. Vjerujem u kontinuitet, da će ona u drugom mandatu biti još bolja i učiniti još više. Da će biti kritičnija prema stvarima koje nisu dobre kako bi naša država biti uspješnija i išla naprijed. Međutim, kako god završe izbori, pozivam onoga tko će obnašati predsjedničku dužnost da dođe na sljedeću domaću utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije”, rekao je u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naša predsjednica okuplja ljude, a ne dijeli ih. Stoga moj glas ide osobi, ženi, majci, državnici koja nas je 5 godina na najljepši mogući način predstavljala u svijetu!”, poručio je Dubravko Šimenc.

“Na svjetskom prvenstvu vidjeli smo kako je s punim srcem bila uz naše nogometaše, a uvijek je podjednako bodrila i nas rukometaše!”, rekao je rukometni reprezentativac i osvajač brončane olimpijske medalje Damir Bičanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kolinda je na sučeljavanju dala potvrdu svega onoga što zastupa. Zajedništvo, domovinski entuzijazam, koji je toliko neophodan da bi nas napokon ujedinilo jer smo suviše mali da bi mogli egzistirati ako nismo jedinstveni”, poručuje Miroslav Ćiro Blažević.

Grabar Kitarović su podržali i ranijim videom Lino Červar, Danira Bilić, Perica Bukić, Ivica Tucak…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.