Site icon narod.hr

(VIDEO) Sjajan rezultat mladog Dinama: U Engleskoj srušili Tottenham

Foto: snimka zaslona

Prekrasnu Dinamovu priču ispisuje i U-23 momčad koja je u utorak u četvrtfinalu Premier League International Cupa svladala Tottenham u Stevenageu rezultatom 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak za slavlje zabio je Mario Ćuže u 62. minuti susreta. Dinamo je među četiri najbolja sastava u prestižnom natjecanju koje organizira Premier liga, a idući protivnik bit će im Reading koji je u ponedjeljak s 3:1 izbacio Manchester United.

Trener Igor Jovićević doveo je 18 igrača Dinama II, a na tom su popisu vratari Horkaš i Juric, braniči Šutalo, Čuić, Ćalušić, Gogić, Barišić i Maloku, vezisti Gjira, Franjić, Fintić i Tolić, krilni napadači Kadzior, Marin i Jovićević i napadači Ćuže, Baturina i Šipoš, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version