Site icon narod.hr

(VIDEO) Slaven Bilić nakon novog debakla priznao da je posramljen, navijači traže ostavku!

Foto: fah

Kako smo već pisali West Ham je izgubio treću utakmicu u nizu, drugi puta zaredom u prvenstvu sU primili četiri gola. Podsjetimo, u prošlom kolu Watford im je utrpao četiri komada (4:2), danas je u to napravio WBA (4:2). Momčad Slavena Bilića katastrofalno je ušla u novu sezonu, ispali su od rumunjskog kluba iz Europe, u engleskom prvenstvu pri samom su dnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što kaže Slaven Bilić nakon svega?

“Potpuno zaslužena pobjeda WBA. Osjećao sam se posramljeno u prvom poluvremenu. Možemo reći da su primljeni golovi individualne greške. Ne možemo raditi toliko grešaka kada nemamo loptu. Ovo je veliki problem, ne možemo se izvlačiti samo na sreću”, rekao je hrvatski izbornik kome očito danas nije lako, no, dodao je kako je njegova momčad u nastavku utakmice pokazala karakter i igrala dobar nogomet. “Moram ponoviti, ako ćemo se nastaviti braniti kao dosad, a ne kao momčad, ne možemo očekivati pobjedu u utakmici Premier lige. Znam da imamo problem i moramo sve učiniti da to okrenemo na pozitivnu stranu i riješimo ga”, .zaključio je Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost po hrvatskg trenera navijači, čije je simpatije imao, nemaju više strpljenja i traže ostavku. Društvene mreže pune su negativnih komentara te neki tvrde kako je Bilić jedna velika prijevara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version