Site icon narod.hr

(VIDEO) Sluga branio u prvoj pobjedi Lutona, Bilić isključen u remiju WBA

Foto: fah

Hrvatski reprezentativni vratar Simon Sluga branio je čitavu utakmicu za Luton Town koji je kao gost sa 3-1 (3-0) svladao Barnsley u susretu 6. kola engleske druge nogometne lige, dok je bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić isključen u završnici dvoboja njegova West Bromwich Albiona koji je na gostovanju kod Derby Countyja odigrao 1-1 (0-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luton je pitanje pobjednika u Barnsleyu riješio u prvom poluvremenu golovima Butterfielda (2), Collinsa (5) i Cornicka (31), da bi strijelac jedinog gola za domaće bio Wilks (72).

Prvom pobjedom u sezoni Luton je skočio na 19. mjesto ljestvice s četiri boda, koliko ima i 22. Barnsley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Derbyju je domaćin poveo iz kaznenog udarca preko Waghorna (6-11m), ali isti igrač nije iskoristio drugi 11-erac u završnici prvog poluvremena. Kazna je stigla pred kraj dvoboja kada je Zohore (84-11m) također s bijele točke poravnao na 1-1.

Bilić je u 88. minuti dobio drugi žuti, odnosno crveni karton zbog protesta jer nije dosuđen udarac iz kuta za njegovu momčad.

Filip Krovinović odigrao je svih 90 minuta za WBA koji je osmi s devet bodova, dok je Derby 16. sa šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu je Leeds United sa 13 bodova, dva manje ima drugi Charlton Athletic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version