(VIDEO) Poslije šokantnog poraza nakon skoro godinu dana na Santigao Bernabeu trener Reala ne gubi nadu…

Foto: Twitter

Celta je sinoć na kultnom Santiago Bernabeu u Madridu slomila Real i šokirala veliki broj navijača najboljeg europskog kluba, tim prije što je domaćin nastupio s Ronaldom i Modrićem u prvom sastavu, dok je u igru dvadesetak minuta prije kraja utakmice ušao još jedan Hrvat – Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice, nakon što je Real u Madridu poražen poslije 11 dugih mjeseci, trener Zinedine Zidane je rekao: “Utakmica je bila čudna. Za nas je ovo loš period, ali ga moramo pobijediti. Znamo da je pred nama uzvratna utakmica u kojoj moramo promijeniti rezultat.” Podsjetimo, Celta Vigo u prvoj je utakmici Kupa kralja slavila 2:1. Posljednji poraz Real je na Santiago Bernabeu doživio 27. veljače, “kraljeve” je tada porazio Atletico Madrid 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ono što mi je zasmetalo je početak utakmice. Ušli smo u utakmicu znajući da će nam protivnik nanijeti štetu ako mu to dopustimo, i upravo nam se to i dogodilo. Primili smo gol, dobili priliku da vratimo utakmicu na 1:1 i onda se dogodi minuta dekoncentracije. Baš kao i protiv Seville, nismo bili sigurni u dodavanjima. Imamo novu priliku, znamo da će biti teže postići pogodak u gostima, ali uzvratna utakmica se uvijek može okrenuti,” zaključio je trener Reala i bivši nogometaš tog kluba Zinedine Zidane.

Real je zaista u opasnom razdoblju, smanjila mu se prednost koju je donedavno imao na ljestvici ispred glavnih konkurenata, a pod velikom znakom pitanja je i nastavak natjecanja u Kupu kralja, iako Zidane još uvijek vjeruje. Moguće je stići, pa i prestići, zaostatak od jednog gola, makar zaostatak trebalo stizati u gostima, no, svakako ne uz ovakvu igru kakvu je sinoć prvak Europe pokazao u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.