(VIDEO) Sukob navijača i policije u Rimu: Srpski nogometaš Siniša Mihajlović krenuo u obračun s navijačem!

Foto: Twitter

Bivši izbornik srpske nogometne reprezentacije, bivši nogometaš Crvene zvezde, Siniša Mihajlović, gledao je pobjedu svog bivšeg kluba Lazija u finalu Talijanskog kupa protiv Atalante. Lazio je na stadionu Olimpico u Rimu slavio 2:0, hrvatski nogometaš Milan Badelj ostao je na klupi Lazija. Za Atalantu nekoliko minuta odigrao je Mario Pašalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispred Olimpica došlo je, nažalost, do incidenta. Naime, navijači Lazija uoči finala Talijanskog kupa sudjelovali su u žestokim sukobima s policijom, pritom su zapalili jedno policijsko vozilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamere talijanske RAI televizije uhvatile su trenutak kada su se sukobili aktualni trener Bologne, Siniša Mihajlović i jedan navijač Lazija.  Navodno je navijač Lazija rasistički vrijeđao srpskog trenera, koji se nakon toga krenuo obračunavati s njim. Zaustavljala ga je talijanska policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.