Site icon narod.hr

(VIDEO) Sva tri pogotka pala u prvih 19 minuta utakmice: Werder bolji na gostovanju kod Wolfsburga

Foto: fah

U prvom susretu 22. kola njemačkog nogometnog prvenstva Werder je na gostovanju pobijedio Wolfsburg 2-1 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, sva tri gola su pala u prvih 19 minuta, a nakon toga su mreže mirovale.

Gostio su poveli u 10. minuti golom Sergea Gnabryja, a isti je igrač osam minuta kasnije zabio za 2-0. Samo minutu kasnije Wolfsburg je smanjio preko Borje Mayorala. U tim trenucima nitko nije pomislio kako će to biti i posljednji pogodak na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je u nastavku susret dva puta uzdrmao okvir gola, ali nije uspio izjednačiti upisavši tako peti poraz u zadnjih šest kola.

Werder je otvorio ovu godinu sa četiri poraza, no sada je uspio spojiti dvije pobjede i to obje gostujuće nakon što je u prošlom kolu slavio u Mainzu (2-0).

S nova tri boda Werder je skočio na 15. mjesto, prvo iznad opasne zone. Sada ima 22 boda kao i Wolfsburg koji je stepenicu više. Zadnja tri mjesta drže HSV (20), Ingolstadt (18) i Darmstadt (12).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vodstvu je Bayern (50) ispred RB Leipziga (45) i Borussea Dortmund (37).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version