(VIDEO) Svestrani Luka Modrić uspješan i kao košarkaš

Foto: snimka zaslona

Nakon mjesec dana izvan travnjaka vraća se Luka Modrić. “Lijepo se vratiti na teren”, napisao je hrvatski veznjak ispod slike na kojoj vježba na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije se bavio košarkom, te je pokazao kako pogađa koš poput najboljih.

Prije četiri dana počeo je lagano trčkarati nakon operacije, a danas je to ponovio, intenzivnije. Čini se da ozljeda polako postaje stvar prošlosti.

Iako se Luka vratio treninzima nije sasvim izvjesno da će biti spreman za Island i kvalifikacijsku utakmicu na Maksimiru, koja je ujedno i derbi skupine koja može puno toga odlučiti budući kako se radi o dvije momčadi koje dijele prvo mjesto na tablici nakon tri kola. Hrvatska ima kvalitetu više od Islanda, ali je Lukom to sasvim drugačija priča. Naravno, pod uvjetom da je kapetan potpuno spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.