(VIDEO) Svjetsko prvenstvo: Vladimir Putin, Infantino i nogometne legende na Crvenom trgu u Moskvi

Foto: fah

Ruski predsjednik Vladimir Putin, predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Gianni Infantino i brojne zvijezde među kojima je bio i Brazilac Ronaldo sudjelovali su u revijalnoj utakmici na moskovskom Crvenom trgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Putin i Infantino su izveli početni udarac na utakmici između mladih ruskih nogometaša i momčadi sastavljene od svjetskih zvijezda.

Za zvijezde su igrali Španjolac Iker Casillas, Nijemac Lothar Matthaus, Brazilac Ronaldo, Španjolac Carles Puyol, te ruske legende Aleksej Smertin i Dmitrj Buljkin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovaj trg je srce Rusije i srce svjetskog nogometa,” kazao je predsjednik FIFA-e, dodavši: “Cijeli svijet gleda i vidi Rusiju i kakvu fantastičnu zabavu i slavlje imamo ovdje. Svakodnevno gledamo nevjerojatno slavlje, uz velike utakmice i savršenu organizaciju u gostoljubivoj zemlji. Dok šetate po gradovima možete vidjeti muškarce, žene, dječake i djevojčice u dresovima različitih zemalja koji slave zajedno. To je nogomet,” poručio je predsjednik FIFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.