Site icon narod.hr

Vincentiću srebro na 400 slobodno

Foto: fah

Drugog dana natjecanja na IPC Europskom prvenstvu u plivanju za osobe s invaliditetom u nizozemskom Eindhovenu Kristijan Vincetić, član plivačkog kluba “Dubrava” iz Zagreba u disciplini 400 metara slobodno osvojio je srebrno odličje s vremenom od 4:23.14 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi europski prvak je Talijan Federico Morlacchi s vremenom od 4:18.34, a broncu je osvojio Portugalac David Grachat sa 4:26.61.

Prvog dana natjecanja, u ponedjeljak, u svojim kategorijama tjelesnog oštećenja nastupili su naši reprezentativci Matija Grebenić i Toni Brajša u disciplini 100 metara slobodno osvojivši sedmo i deveto mjesto, Antun Brzak u disciplini 400m slobodno zauzeo je šesto mjesto, dok je Kristijan Mamić u disciplini 50m slobodno bio 11.

Danas još u disciplini 50m slobodno nastupa Nataša Sobočan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Eindhovenu se natječe 400 plivača iz 40 zemalja, a hrvatske boje brane dvije plivačice i sedam plivača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version