Virgil van Dijk šef obrane Liverpoola za novo desetljeće

Foto: fah

Nakon dolaska u Liverpool Virgila van Dijka spomenuti je nogometaš postao jedan od najboljih obrambenih igrača svijeta. Bez njega je u jednom trenutku bilo praktički nezamislivo sastaviti obranu bivšeg prvaka Europe, no kako ponekad, nažalost, u sportu ozljede i bolest itekako utječu na momčad tako se i to nezamislivo dogodilo. Njemački trener Jurgen Klopp našao se u problemima s obzirom kako je nizozemski igrač teže ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Liverpool razmišlja dugoročno te su, ozljedi usprkos, spremni Van Dijku ponuditi novi poboljšani ugovor koji bi značio da će Nizozemac sljedećih pet godina igrati u dresu ponajboljeg engleskog kluba.  Podsjetimo, ugovor Van Dijka s Liverpoolom ističe 2023. godine, dakle, tek za dvije i pol godine, a u Liverpoolu su već sad reagirali te ništa ne žele prepustiti slučaju. Ne žele ga prodati, iako će Nizozemac propustiti ostatak sezone zbog ozljede koljena.

Drugim riječima, Klop želi osigurati dugoročno obranu Liverpoola kojoj bi u novom desetljeću trebao biti na čelu Virgil van Dijk. Koliko takav igrač znači Liverpoolu najbolje se vidjelo u prvim utakmicama nakon ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.