Site icon narod.hr

Vlak: Sigali je igrač Dinama i nije na prodaju

Foto: fah

Zagrebački Dinamo odbio je prodati 29-godišnjeg braniča Leonarda Sigalija argentinskom prvoligašu Racingu, rekao je u četvrtak Dinamov sportski direktor Marijan Vlak napomenuvši kako Argentinac nije na prodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vesele ponude za našeg igrača jer to znači da je ostavio dobar dojam ali Sigali je igrač Dinama i nemamo ga namjeru prodati”, rekao je Vlak za Hinu.

Predsjednik desete momčadi argentinskog prvenstva, Victor Blanco, rekao je u utorak kako je poslao ponudu za Sigalija dok je Racingov trener Diego Cocca izjavio da bi volio opet raditi s argentinskim nogometašem kojeg je vodio 2008. u klubu Godoy Cruz.

U ponedjeljak je otvoren zimski prijelazni rok, a Argentinac s Dinamom ima ugovor do ljeta 2018. U Maksimir je došao u ljeto 2014. nakon što je napustio redove argentinskog Godoy Cruza. Racing želi dovesti Sigalija nakon što je ovaj tjedan prodao 30-godišnjeg braniča Nicolasa Sancheza u meksički Monterrey.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je zasad napustio samo 25-godišnji defenzivni vezni Jonas koji se s posudbe vratio u Flamengo koji ga je proslijedio na novu posudbu u brazilsku Coritibu. Zasad još nitko nije došao u Maksimir.

Dinamo i moskovski CSKA zainteresirani su za dovođenje lijevog ofenzivnog nogometaša Matheusa India koji igra na posudbi u portugalskom prvoligašu Estorilu, pišu u četvrtak portugalske sportske novine A Bola.

Indio, 20-godišnji Brazilac, ondje je na jednogodišnjoj posudbi iz brazilskog prvoligaša Vasco da Game. Ove sezone je nastupio u 16 utakmica i zabio tri gola a jednom je dodao za pogodak. Estoril se nalazi na četrnaestom mjestu u portugalskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Bola piše kako bi on bio zamjena Dinamu za napadača Soudanija koji bi mogao ovaj mjesec napustiti Maksimir iako 29-godišnjem Alžircu ugovor istječe na ljeto. Soudani je zabio 12 golova u 28 utakmica te je upisao pet asistencija.

Indio ima ugovor s Vasco da Gamom do ljeta 2018. godine, a tržišna cijena mu iznosi 500.000 eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Drugi Dinamov napadač, 22-godišnji Čileanac Angelo Henriquez, najavio je mogućnost odlaska do kraja mjeseca. On ima ugovor do ljeta 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvak Dinamo zaostaje šest bodova za Rijekom, a drugi dio hrvatskog prvenstva počinje u veljači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version