Vlašić: ‘Ne želim biti ničiji nasljednik, želim biti ja’

Foto: HNS

Prvu pobjedu Vatrenima u Ligi nacija donijeli su Nikola Vlašić i Andrej Kramarić, Veznjak moskovskog CSKA ne vidi razloga da  ne nastavimo u istom stilu i protiv Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako vidi jučerašnju utakmicu sa Švedskom?

– Mislim da smo prvo poluvrijeme, možda čak i 60 minuta bili stvarno odlični, poslije smo ostali bez snage, ali pobijedili smo, to je najbitnije.

Zašto Hrvatska sad izgleda bolje nego prije mjese dana?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Novi igrači su taman došli s pauze, mnogima još nije počela liga, nismo bili u nekoj formi, a to su bile dvije odlične reprezentacije, nije samo da mi nismo bili dobri, nego su oni bili odlični, ali sad bolje izgledamo i nadam se pobjedi i protiv Francuske.

Jučer smo imali malo drugačiju formaciju…

– Igrali smo slično protiv Francuske, to je izgledalo dosta dobro. Meni je to sve isto, kako izbornik odredi, ovdje se možda malo više trošim kad sam u rangu ova dva vezna…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je zabio na Maksimiru, le li o tome sanjao?

– Sanjao sam da zabijem Dinamu, da li na Maksimiru ili Poljudu nije bitno.

Smatra li se nasljednikom Ivana Rakitića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– To što je Ivan napravio za reprezentaciju, to se teško ponavlja, sve te utakmice i golovi koje je dao, teško je to napraviti, ali ja ne želim biti ničiji nasljednik, želim stvoriti svoje ime, biti Nikola Vlašić.

Hoće li Hrvatska napokon pobijediti Francuze?

– Gledao sam to svjetsko finale i stvarno mislim da smo bili bolji, pogotovo sad ovu zadnju utakmicu, u prvom dijelu bili smo dosta bolji, ali na kraju opet izgubili. Možemo se nositi s njima, nema razloga da ne pobijedimo.

Rasplet skupine?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Težak je raspored, ali idemo sve tri utakmice na pobjedu, odradili smo dva kiksa na početku, sad moramo pobijediti sve.

O Josipu Brekali i drugim mladim igračima?

– Skupa smo bili u mladoj reprezentaciji, uvijek sam ga jako cijenio, odličan je igrač, ponosan sam što smo sad zajedno ovdje. Tu su i još mlađi igrači, tu je sad Bradarić, Hrvatska ima igrača, zaključio je Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.