Vlašić: Sretan sam zbog pogotka, ali još sretniji zbog pobjede

Foto: fah

– Odmah sam znao da je pogodak moj, makar to nije ključno, rekao je hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić nakon pobjede njegovog Torina kod Cremonesea od 2-1 u 3. kolu talijanske Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 17. minuti ogleda u Cremoni Vlašić je sa sedam-osam metara pucao prema domaćim vratima, a stoper Cremonesea Bianchetti je u pokušaju izbijanja lopte metar ispred linije sam ugurao loptu u mrežu.

Iako Bianchetti nije imao kontrolu nad loptom, koja je ionako išla u mrežu, Talijani prvotno nisu vodili Vlašića kao strijelca, ali su kasnije ipak pripisali pogodak hrvatskom igraču koji je uoči ove sezone došao u Torino.

– Odmah sam znao da je pogodak moj, ali najmanje je važno tko zabija dok momčad pobjeđuje. Utakmica nije bila laka iako smo imali 2-0. Domaćin se potpuno opustio u završnici nakon što je smanjio na 1-2 tako da smo na kraju opasno živjeli. Sretan sam zbog gola, ali još sretniji zbog pobjede, rekao je Vlašić, a prenosi službena stranica talijanskog prvoligaša iz Torina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imamo vrlo dobar start u sezonu i želimo tako nastaviti. Meni je lijepo u novom klubu, a ovdje sam došao najviše zbog trenera Ivana Jurića kojeg jako cijenim. Ima svoje, posebne metode, ali sviđa mi se raditi s njim i u Torinu, dodao je Vlašić koji je time dao premijerni gol u dresu Torina, momčadi koja se trenutačno nalazi na trećem mjestu ljestvice Serie A, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.