Site icon narod.hr

Kako vrijeme brzo leti: Zajednička fotografija Janice Kostelić i Tine Maze iz 1993.godine!

Foto: Facebook

Jedna od najboljih svjetskih skijašica svih vremena i svakako najbolja slovenska sportašica ikad, Tina Maze, objavila je da se povlači sa bijelih skijaških staza Svjetskog kupa, ostat će joj tek posljednja utrka, ili kako bi Slovenci rekli posljednji “lauf”, ona u Mariboru, kultnoj destiniciji alpskog skijanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak Tine Maze izazvao je veliko zanimanje ne samo slovenskih nego i europskih medija, a onda i medija u Hrvatskoj, pa i hrvatske skijaške legende Ivice Kostelića te Janice Kostelić.  Jedna od najboljih skijašica svijeta svih vremena Janica Kostelić čestitala je slovenskoj sportašici na uspješnoj karijeri te joj je posve normalno poželjela sve najbolje u daljnjem životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za ogroman trud koji je uložila u to bila je nagrađena vrhunskim rezultatima. Uvijek je bježala od te riječi, ali mislim da je vrijeme da je prihvati – ŠAMPIONKA, sretno!”, poručila je najbolja hrvatska sportašica svih vremena, koja je bila dio vrlo uspješne hrvatske Vlade, koja je nedavno sišla s povijesne scene, Vlade Tihomira Oreškovića. Naime, Janica je bila pomoćnica u Ministarstvu sporta.

Odlazak jedne od najvećih skijašica svih vremena Tine Maze, ostaje tek Maribor za kraj

Nakon Janice javio se i brat Ivica Kostelić, koji je na svom Facebook profilu objavio fotografiju iz 1993. godine na kojoj su Janica i Tina skupa na postolju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Draga Tina! Ti si beskompromisna osoba i sada beskompromisno uživaj u životu”, poruka je hrvatskog kralja alpskog skijanja, Ivice Kostelića, koji će ove sezone voziti tek slalom. Karijera Ivice Kostelića, jedna velika sportska priča, polako prolazi, kao što je nepovratno s bijelih staza nestalo Janice Kostelić, Hrvatima je ostala “samo” uspomena, ali i medalje kao podsjetnik na nevjerojatne dane ponosa i slave.

Puno je godina prošlo od 1993. bilo je to neko drugo vrijeme, Hrvatska pod velikosrpskom agresijom, trećina države pod okupacijom, a Janica i Tina djevojčice sa svojim snovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version