Site icon narod.hr

Vrijeme za odmor: Real će protiv Seville igrati bez Ronalda i Modrića

Foto: fah

Real Madrid u četvrtak igra uzvratnu utakmicu Kupa kralja protiv Seville (3:0), a Zinedine Zidane neće računati na dvojicu važnih igrača – Cristiana Ronalda i Luku Modrića. Želi ih odmoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ozljeda neće biti Pepea, Jamesa, Isca i Balea. Ali, nema prevelike brige, jer Real u utakmicu ulazi s tri pogotka prednosti, a dobre vijesti su svakako i povratak Sergija Ramosa, Matea Kovačića i Lucasa.

“Sutrašnja utakmica će biti jedna od najtežih ove sezone. U ovom je trenutku ta utakmica za nas najvažnija. Bit će nam teško, pred nama je ključni vikend s dvije utakmice protiv Seville,” rekao je Zinedine Zidane na konferenciji za medije uoči utakmice, a onda nije htio dati konkretno mišljenje o bojkotu Barcinih igrača.

“Nedolazak Barcinih igrača na Fifinu ceremoniju? Mislim samo na našu utakmicu. Pique se ponovno žalio na suđenje? Ne želim ulaziti u to. Ne želim stvarati zbrku.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: Keylor Navas, Casilla, Yáñez.
Obrana: Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Coentrao, Danilo.
Vezni red: Kroos, Casemiro, Kovačić, Asensio, Enzo.
Napad: Benzema, Lucas Vázquez, Mariano, Morata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version