Vujović: Hrvatska vrijedi više, ali nedostajalo je i hrabrosti da se nešto promijeni

Izbornik Slovenije Veselin Vujović s rukometašima je bio osmi na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je hrvatsku igru.

” Oni koji se brane od nečega će reći “dobro” i “uspjeh”, oni koji razumiju rukomet, reći će da nije i da je to neuspjeh. Vrijedite li više? Po mom sudu, svakako da. Od trenutka kada je došao na čelo reprezentacije Lino Červar nije imao Duvnjaka na raspolaganju. Nije ga imao da bi oko njega mogao složiti koncept. Najmanje volim komentare poslije bitke, kada neki tvrde “nije ga trebalo opteretiti, trebalo je biti mudriji”. Uvijek sam samo cijenio one koji prije nego se što dogodi, imaju svoje mišljenje i spremni su stati iza njega pred bilo kim, pa makar bilo i pogrešno. Lino se vratio zbog medalje, nije uspio odraditi tehničko-taktički dio u pripremi, a u toj situaciji nedostajalo je i hrabrosti da se nešto promijeni. To je rizik, ali bez rizika se ne pobjeđuje”, rekao je za Sportske novosti.

Osvrnuo se na trenutak kad je mjesto gdje su boravili u Hrvatskoj nazvao “vukoje*inom”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ma, to je smiješno, ja sam se smijao kada sam davao tu izjavu, nije mi palo na pamet da bih nekoga mogao uvrijediti. Svako dobronamjeran to je vidio kao šalu, ali dobro, nisu svi isti. Ma, vidite, kada bi me pitali za moje Cetinje, ja bih isto rekao vukoje*ina, jer tko zna… Nema tu nikakve namjere da nekog vrijeđam. Ljudi su upoznali Vuju dok je bio u Hrvatskoj i Vuja je isti taj kojeg su voljeli, a i on njih”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.