Site icon narod.hr

Vujović oštro reagirao na odluku o izbacivanju Vardara zbog Covid-a: Kakva sramota

Foto: fah

Nakon što je Vardar na terenu izborio plasman na Final four regionalne SEHA lige, izvršni odbor lige ga je na hitnom sastanku odlučio zbog pozitivnog testa na Covid izbaciti sa završnice u Zadru ovog vikenda, pa se na nju ipak plasirao hrvatski prvak PPD Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Vardara Veselin Vujović oštro je reagirao na takvu odluku.

– Kakva sramota. Kažu da je pozitivan samo Borko (Ristovski) dok za sedam igrača nije prošlo 14 dana od druge doze cjepiva, pa su kritični. Htjeli smo ponoviti test, ali nam nisu dali. Svi imamo PCR testove, tražili smo da ih napravimo ponovno. Htio sam čak ići i s 11 igrača koji imaju potvrdu o cjepivu, ali nam nisu dozvolili, rekao je nezadovoljni Vujović.

Zagreb će u petak od 18 sati igrati protiv Meškova, a u drugom polufinalu od 20:30 za finale će se boriti Veszprem i Motor Zaporožje, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version