Williams: Njemačka će biti tvrd orah; Olmo: To je posebna utakmica

olmo
Foto: fah

Pokazali smo da smo odlična momčad i ako nastavimo na ovoj razini možemo napraviti velike stvari, kazao je Španjolac Nico Williams nakon uvjerljive 4-1 pobjede protiv Gruzije u osmini finala EURO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sretni smo što smo prošli u četvrtfinale, svi jako smo uzbuđeni, dodao je Williams koji se u 75. minuti upisao među strijelce.

“Furiji” sada u četvrtfinalu slijedi Njemačka.

– Njemačkoj će biti vrlo teško, oni su tvrd orah, ali mi imamo prekrasnu, dobro strukturiranu momčad i ako budemo igrali na ovoj razini možemo pobijediti, dodao je Williams.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak je postigao i bivši igrač Dinama Dani Olmo.

– Sretni smo jer je cilj postignut. Sada će biti važan odmor uoči utakmice protiv Njemačke. Mislim da smo bili dobri, morali smo biti oprezni u kontrama. Njemačka je posebna utakmica za mene, imam tamo prijatelje i jako joj se veselim, kazao je Olmo za L1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.