Site icon narod.hr

Wimbledon: Mate Pavić u četvrtfinalu parova, Šančić ispao

Foto: fah

Splićanin Mate Pavić i austrijski tenisač Oliver Marach probili su se u četvrtfinale turnira muških parova na Wimbledonu, gdje su u osmini finala svladali britanski dvojac Clarke – Willis sa 6-3, 6-4, 7-6 (3), dok je Samoborac Antonio Šančić s Francuzom Hugom Nysom poražen od prvih nositelja Finca Kontinena i Australca Peersa sa 3-6, 6-3, 1-6, 4-6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićaninu je to prvo četvrtfinale u seniorskoj konkurenciji na Grand Slam turnirima, dok je Marach po sedmi put u četvrtfinalu, a samo jednom je otišao korak dalje, do polufinala Australian Opena 2009. Mate Pavić je 2011. godine osvojio turnir parova u Wimbledonu, ali u juniorskoj konkurenciji.

Pavić i Marach u četvrtfinalu čekaju bolje iz dvoboja poljsko-bjeloruske kombinacije Matkowski – Mirnji i američko-novozelandskog para Monroe – Sitak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version