(FOTO) Wings for Life World Run: Šest tisuća trkača na startu u Zadru

Prekrasan dan u Zadru obilježio je start globalne utrke Wings for Life World Run točno u 13 sati. Šest tisuća trkača na zadarskom Forumu krenulo je u jedinstveni start s cijelim svijetom i ponovno pokazalo da je Lijepa naša zemlja za velike stvari, javlja HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najljepših staza na svijetu ove globalne utrke protegnula se od zadarskog Foruma prema Primoštenu, pod motom “Cijeli svijet za jedan cilj” i ” Trčimo za one koji ne mogu”.

Za one koji ne mogu hodati u svijetu trči preko 130 tisuća trkača iz 203 zemlje.

Točno 12 zona, šest kontinenata, 33 zemlje i 34 grada svijeta potrčali su u isto vrijeme sada već tradicionalnu godišnju utrku Wings for Life World Run, čiji je jedini cilj prikupiti sredstva i pronaći lijek za ozljede leđne moždine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi sportaši, poznala lica, pjevači, glumci i mnogi drugi danas su odlučili prijeći startnu liniju zadarske utrke, a start su otvorili Luka Šulić i Stjepan Hauser iz dua 2CELLOS, koji su trkače prije toga zagrijali izvedbom himne i hita Smooth Criminal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.