Site icon narod.hr

Winston Reid: Slaven Bilić je trener pun strasti za pobjedama!

Foto: whufc.com

Branič West Ham Uniteda Winston Reid nedavno je izjavio kako ima jako pozitivno mišljenje o novom treneru Slavenu Biliću, te je nekadašnjeg izbornika Hrvatske opisao kao trenera prepunog strasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić je vrlo strastven kao trener. To najbolje možete vidjeti po tome kako se ponaša dok stoji uz aut-liniju. On želi da pobjeđujemo, on želi da damo sve od sebe, on želi da istrčimo na teren i zabavimo se, ali najvažnije od svega on želi slaviti u svakoj utakmici” – rekao je Reid.

46-godišnji Hrvat preuzeo je klub nakon odlaska Sama Allardycea prošli mjesec i od njega se očekuje da vodi West Ham i iduće sezone kad se ovaj legendarni londonski klub seli na Olimpijski Stadion iduće godine.

West Ham je već odigrao dvije službene utakmice ove sezone, obje u prvom pretkolu Europske lige, gdje su u dvije utakmice savladali Lusitanos  s ukupnih 4:0. Bilić je obje utakmice protiv Andoraca odgledao s tribina, kako bi se što bolje uvjerio u kvalitetu svoje momčadi, koju je tada vodio trener U-21 selekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham sezonu u Premier ligi otvara u gostima kod Arsenala na Emirates stadionu 9. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version