WTA Finals: Američka tenisačica Venus Williams uz Karolinu Pliškovu u polufinalu

Foto: fah

Američka tenisačica Venus Williams svladala je Španjolku Garbine Muguruzu sa 7-5, 6-4 u posljednjem dvoboju Bijele skupine WTA Finalsa u Singapuru te se pridružila Čehinji Karolini Pliškovoj kao druga polufinalistica iz ove skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom susretu 3. kola Bijele skupine Latvijka Jelena Ostapenko je svladala Pliškovu sa 6-3, 6-1.Usprkos toj pobjedi, Ostapenko neće zaigrati u polufinalu, ona je natjecanje u skupini okončala s jednom pobjedom i dva poraza, dok je Pliškova i prije ovog susreta osigurala plasman u polufinale s prvog mjesta u skupini jer je ostvarila pobjede u prva dva kola protiv Španjolke Garbine Muguruze i Amerikanke Venus Williams.

BIJELA SKUPINA, 3. KOLO:
Venus Williams (SAD) – Garbine Muguruza (Špa) 7-5, 6-4
Jelena Ostapenko (Lat) – Karolina Pliškova (Češ) 6-3, 6-1

TABLICA:
1. Karolina Pliškova (Češ) 3 2 1 4-2 4
2. Venus Williams (SAD) 3 2 1 4-3 4
3. Garbine Muguruza (Špa) 2 1 2 2-4 2
4. Jelena Ostapenko (Lat) 3 1 2 3-4 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.