WTA Wuhan: Poraz hrvatske tenisačice Donne Vekić

Foto: fah

Donna Vekić je zaustavljena u 2. kolu WTA turnira u kineskom gradu Wuhanu od Estonke Anett Kontaveit s 2-6, 4-6 nakon sat i osam minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to dvoboj u kojem su obje tenisačice od ukupno 10 “break-lopti” spasile samo jednu. Vekić je sve tri realizirala, ali je Osječanka dopustila Estonki čak šest oduzimanja servisa.

Bio je to prvi međusobni susret 27. igračice svijeta Kontaveit i Vekić (WTA 40.), koja je prošlog tjedna stigla do polufinala turnira u Tokiju.

Caroline Wozniacki (DAN-2) – Rebecca Peterson (ŠVE) 6-4,6-1
Angelique Kerber (NJEM-3) – Madison Keys (USA) 6-0,4-1 predaja
Petra Kvitova (ČEŠ-5) – Aleksandra Krunić (SRB) 6-3,6-4
Arina Sabalenka (BLR) – Elina Svitolina (UKR-6) 6-4,2-6,6-1
Sofia Kenin (USA) – Julia Görges (NJEM-11) 6-3,2-6,6-4
Ashleigh Barty (AUS-16) – Zheng Saisai (KINA) 4-6,6-1,6-2
Anett Kontaveit (EST) – Donna Vekić (CRO) 6-2,6-4
Monica Puig (PUER) – Aleksandra Sasnovič (BLR) 6-2,6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.