Zagreb srušio favorizirane Zadrane 71:64

U susretu 4. kola košarkaške Lige za prvaka Zagreb je kao gost iznenadio favorizirani Zadar savladavši ga sa 71-64 (30-26).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do treće pobjede u natjecanju Zagreb su predvodili Marino Šarlija i Ivan Batur sa po 17 koševa, dok je Marko Ramljak ubacio 16 poena za Zadar.

U četvrtak je Cibona je u dvorani II Doma sportova nakon produžetka pobijedila Cedevitu 77-76 prekinuvši niz od sedam uzastopnih poraza u međusobnim susretima.

U subotu igraju Zabok – Alkar i Šibenik – Kvarner 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Cedevita s pet pobjeda i jednim porazom, Cibona je druga sa četiri pobjede, a treću poziciju drži Zagreb sa 3-1. Slijede Zadar sa 2-2, Kvarner 2010 sa 2-1, dok su Šibenik i Zabok na 0-3, a Alkar na 0-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.