Site icon narod.hr

Zajec: I Dinamo u Ligi prvaka i reprezentacija zaslužuju bolji stadion

Foto: fah

Dinamo je doznao kako će u Ligi prvaka igrati kod kuće protiv Borussije, Milana, Celtica i Monaca, a u gostima kod Bayerna, Arsenala, Salzburga i Slovana iz Bratislave. Raspored utakmica bit će poznat u subotu, a prvo kolo Lige prvaka igra se od 17. do 19. rujna. Evo što je nakon ždrijeba rekao Dinamov predsjednik Velimir Zajec:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naš sportski direktor Marko Marić, koji je otišao na ždrijeb, nije baš najsretniji. Dobili smo jake protivnike, ali i protivnike koje u našem dobrom stanju možemo pobijediti. Nadam se da ćemo osvojiti koji bod, a možda i proći dalje. Naša momčad je dobra, ne vjerujem da se možemo puno pojačati i takvi smo kakvi smo. Protiv Qarabaga smo pokazali koliko dobro možemo igrati.”

Hoće li im velika zarada od Lige prvaka pokriti budžet?

“Sigurno da je to jedan dobar komad novaca. Moramo srediti klub, to je bilo obećanje i to ćemo sigurno napraviti. Jedino nam ostaje stadion, koji smo obećali, ali ne znam kako će se završiti. Sramota je da Dinamo igra na ovakvom stadionu, ne znam kako će se osjećati veliki klubovi kad dođu ovdje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokad će UEFA dopuštati Dinamu da igra na ovakvom stadionu.

“To bi trebalo pitati političare i ljude iz države i grada. Stalno se nešto odgađa i nadam se da će netko konačno presjeći i reći: “Idemo izgraditi stadion.” Ne samo Dinamu nego i reprezentaciji jer oni to zaslužuju.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version