Zakomplicirala se situacija: Sjajna Atalanta na Anfieldu dobila Liverpool

epa08842375 Josip Ilicic (L) of Atalanta scores the 1-0 lead against Liverpool goalkeeper Alisson (R) during the UEFA Champions League group D soccer match between Liverpool FC and Atalanta Bergamo in Liverpool, Britain, 25 November 2020. EPA/Laurence Griffiths / POOL

U Ligi prvaka, u skipinama od A do D večeras je najveće iznenađenje napravila Atalanta koja je na Anfieldu slavila protiv Liverpoola rezultatom 0:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je imao priliku osigurati prolaz, ali nije uspio premda je u prošlom kolu u Bergamu slavio s 5-0.

Ovoga puta Atalanta je izborila pobjedu koja je ostavlja u igri za prolaz. Golove su zabili Iličić (60) i Gosens (64), a Mario Pašalić i Boško Šutalo nisu nastupili za goste.

Ajax je pobijedio Midtylland s 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Liverpool s devet bodva, Ajax i Atalanta imaju po sedam bodova, a Danci su na začelju bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.