Zašto je utakmica u Mönchengladbachu večeras za Modrića i Real ‘kao finale’?

Foto: fah

Večeras su na rasporedu nove utakmice Lige prvaka, na redu je 2. kolo, a jedna od najzanimljivijih utakmica očekuje se u Mönchengladbachu. Susret se igra večeras od 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real ima težak posao, a neki bi rekli i imperativ, s obzirom na rezultat prvog kola, kada su Kraljevi na svom terenu iznenađujuće poraženi od Šahtara iz Donecka, bilo je 3:2 za Ukrajince. S druge strane Borussia Mönchengladbach je kod Intera odigrala 2:2 te je iznenađujuće osvojila bod. U slučaju poraza, pa čak i remi za Kraljeve ne bi bio idealan rezultat, Real bi se našao u nezavidnoj situaciji.

Belgijski krilni napadač Eden Hazard (29), čija je prva sezona u Real Madridu bila obilježena ozljedama, trebao bi se, kako smo već pisali, naći na terenu. Umjesto koga, s obzirom da je Real na Nou Campu prije nekoliko dana pobijedio Barcelonu 3:1, a prekrasan pogodak za madridski klub zabio je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić? Posljednje utakmice, kako u dresu Reala tako i u dresu reprezentacije, pokazuju da je Modrić u sjajnoj formi.

Izuzetno značajnu itakmicu protiv njemačkog sastava najavio je – Nijemac. Naime, Realov veznjak Toni Kroos je u najavi super važnog susreta u 2. kolu Lige prvaka za Real između ostaloga kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U natjecanju po skupinama imate samo šest utakmica i poraz od Šahtara stvorio je veliki pritisak. Utakmica protiv Borussije Mönchengladbach izuzetno je važna, možemo ju shvatiti kao finale…”

Fotografije s posljednjeg treninga Reala uoči 2. kola LP-a

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

I doista, jedva da je Liga prvaka krenula a najtrofejniji europski klub, kad je Liga prvaka u pitanju, već se našao u ozbiljnim problemima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.