Zašto se Neymar tako često previja po terenu?

epa08620825 Neymar of PSG holds his back following a tackle during the UEFA Champions League final between Paris Saint-Germain and Bayern Munich in Lisbon, Portugal, 23 August 2020. EPA/Manu Fernandez / POOL

Pomoćni trener europskog doprvaka i francuskog prvaka PSG-a Zsolt Low pokušao je objasniti zašto se ponajbolji nogometaš svijeta i prva zvijezda pariškog kluba Neymar često valja i previja po terenu poslije prekršaja nad njim, čak i onog najmanje oštrog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Brazilac je nerijetko predmet ismijavanja zbog toga, Low je za njemački Bild kazao kako se zapravo ne radi o glumi već tvrdi kako Neymar ima problema sa stopalima.

“Neymar ima nevjerojatno osjetljiva stopala. Kad god ga udare, osjeća ekstremnu bol”, rekao je Low za Bild.

A onda je pomoćni trener PSG-a govorio ponešto i o tome kakva je Neymar osoba…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je vrlo dobra i otvorena osoba. Naravno da ponekad djeluje arogantno, a ako ga fauliraju, on će prvom prilikom pokušati predriblati tog igrača koji ga je faulirao. To je njegov odgovor na sve to”, istaknuo je Low.

Podsjetimo, tijekom karijere Neymar je doista imao brojne probleme s ozljedama, često su mu stradavala stopala, pa možda u riječima pomoćnog trenera PSG-a ima dobrim dijelom istine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.