Završio mini ciklus u Rovinju: Vatreni ujutro putuju u Zagreb

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija okončala je mini ciklus priprema u Rovinju za predstojeći Euro. Za dva je dana na rasporedu prijateljski ogled s Armenijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslijepodnevnim treningom zaključen je ovaj mini ciklus Vatrenih. Izbornik Zlatko Dalić na raspolaganju je danas imao 21 igrača, na treningu nije bilo ozlijeđenog Dejana Lovrena koji je trening odradio u hotelu.

Konačnu odluku hoće li Lovren na Europsko prvenstvo, izbornik će morati donijeti do 1. lipnja do ponoći, kada je krajnji rok za prijavu 26 igrača.

U ponedjeljak ujutro Vatreni putuju za Zagreb, u 19 sati će odraditi trening u Velikoj Gorici, a u utorak je na rasporedu susret s Armenijom. Potom slijede i dva slobodna dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom slijedi odlazak u Bruxelles gdje će reprezentacija 6. lipnja igrati protiv Belgije u generalki uoči odlaska u trening kamp.

– Kako stvari stoje, on definitivno neće biti u Škotskoj, u St. Andrewsu, već vrlo vjerojatno u Engleskoj, izvijestio je naš reporter Luka Petrinec u javljanju iz Rovinja, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.