Site icon narod.hr

Zbog napada u Uzdolju dosad ukupno 14 uhićenih

Knin, 28.08.2019 - Pripadnici policije privode uhiæene povezane s napadom na Srbe u kafiæu u Uzdolju prije tjedan dana, na Županijski sud u Kninu. foto HINA/ Šibenik IN/ ds

Ukupno 14 napadača koji su povezani s napadom koji se 21. kolovoza dogodio u kafiću u Uzdolju u općini Biskupija do sada je privela šibenska policija, a još za jednim još tragaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve osobe otprije su poznate policiji zbog navijačkih izgreda, otkrio je Šime Pavić voditelj općeg kriminaliteta PU šibensko-kninske na konferenciji za medije održanoj u petak.

„Prethodna dva dana službenici Policijske uprave šibensko-kninske i Policijske uprave splitsko-dalmatinske nastavili su s kriminalističkim istraživanjem vezano za kaznena djela nasilničkog ponašanja u svezi zločina iz mržnje, oštećenja tuđe stvari te nanošenja tjelesne ozlijede teških ozljeda 21. kolovoza u Uzdolju. Proveli smo radnje i prikupili dokaze i saznanja u vezi još deset osoba s područja Šibenika, Splita i Sinja, u dobi od 19 do 29 godina“ kazao je Pavić.

„Do sada je ukupno 14 osoba privedeno, a za jednom još tragamo te osim toga nemamo informacije o novim osobama povezanih s ovim incidentom“, rekao je Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni su da su 21. kolovoza ove godine okupili u Splitu i s više osobnih vozila uputili prema mjestu Uzdolje, a temeljem prethodnog dogovora da će otići u ugostiteljski objekt u kojem se prati nogometna utakmica Crvena zvezda – Young Boys, kako bi se nasilnički ponašali prema gostima kafića. Verbalno su vrijeđali vlasnicu kafića i goste uništavajući inventar palicama. Potom su palicama napali goste zbog čega je njih petero lakše ozlijeđeno, među kojima je i jedan maloljetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version