Site icon narod.hr

Zebec zaradio tešku kaznu? Odmah se oglasio Slaven Belupo

Foto: fah

Premda službene objave iz HNS-a i Komisije sudaca još uvijek čeka, sve je više signala da bi Mario Zebec, autor jedne od najvećih sudačkih pogrešaka u tekućoj kampanji SHNL-a, mogao biti na “hlađenju” do kraja sezone, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Zebec je oštetio Slaven Belupo za regularan pogodak u utakmici protiv Rijeke, što je u svojoj analizi potvrdila i sudačka komisija, no posljedice njegove pogreške još uvijek nisu obznanjene.

“Odmori se, zaslužio si! Nikome ne želimo zlo, nikog ne tražimo da nam pomaže, ali ne želimo ni da nam se konstantno odmaže. Pozdravljamo svaki potez koji znači boljitak hrvatskog nogometa”, napisali su iz koprivničkog prvoligaša.

Ranije su priopćili da je “dovoljno saznanje da su sudačka komisija, svi sudački eksperti i predsjednik saveza ukazali na pogrešku, iako mi kao klub nemamo ništa od toga”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version