Site icon narod.hr

Zekić: Važno je ono što nosiš na prednjoj strani dresa

Foto: fah

U 32. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige Osijek u nedjelju gostuje u Velikoj Gorici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– I dosad je bila svaka utakmica bitna, nekada smo bili bolji, nekada nažalost lošiji, zato i imamo ovakvu borbu za četvrtu poziciju. Bez neke posebne filozofije, čeka nas jako značajnih 90 i nešto minuta. Moramo što bolje ući u taj susret, biti koncentrirani i pokazati kvalitetu, a naravno da se nešto pita i protivnika. Mislim da smo ove godine pokazali koja nam je nit vodilja i kada god smo bili fokusirani, rastrčani i odlučni, onda smo dobro i prolazili, rekao je trener Osijeka Zoran Zekić.

U gostima kod Gorice baš se i ne mogu pohvaliti pozitivnom statistikom.

– Štošta nam se izdogađalo ove sezone. Eto, dobili smo Hajduk oba puta u Splitu, a izgubili nakon deset godina kod kuće od Istre. Tako da ne mora to ništa značiti. Sve je stvar glave. Kad se netko bori za nešto, onda to mora i pokazati na terenu, posebno u odnosu na protivnika koji nema nikakvoga imperativa. Jednostavno je nedopustivo da odigraš utakmicu, a da ne možeš poslije pogledati sam sebe i osobno si priznati da si dao sve od sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zekić ne može računati na Bralića Lovrića zbog kartona, Malenica je ozlijeđen, a još čeka na povratak Fućka.

– Manje su bitna imena i što piše na leđima, puno je važnije ono što nosiš na prednjoj strani dresa, zaključio je starteg Osijeka, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version