Zico: Scolari mora podnijeti ostavku

Legendarni brazilski nogometaš Zico pridružio se nizu kritičara koji su od brazilskog izbornika Luiza Felipea Scolarija zatražili da podnese ostavku nakon debakla protiv Njemačke u polufinalu svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moramo se zahvaliti Scolariju na svemu što je učinio. Brazilu je potreban izbornik s novim idejama, koji će forsirati igru koju smo oduvijek igrali. Scolari je stalno igrao u istom sastavu, još od Kupa konfederacija i svi su znali njegovu taktiku,” kazao je Zico.

On je istaknuo kako je jedan od glavnih uzroka loših igara ‘Selecaoa’ pogrešan izbor igrača.

“Scolari je forsirao veliki broj igrača koji nije imao potrebnu minutažu u klubovima. Neymar je često bio na klupi Barcelone, Luiz i Oscar nisu se previše naigrali u redovima Chelsea, a Fred i Hulk su imali lošu sezonu,” zaključio je Zico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arthur Antunes Coimbra, poznatiji kao Zico, igrao je za Brazil na tri svjetska prvenstva, najveći mu je uspjeh treće mjesto u Argentini 1978. godine. Za Brazil je odigrao 71 utakmicu i postigao 52 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.