Site icon narod.hr

Zidane Odegaardu nije dao previše prilika, a sad priča drugu priču

epa08957486 (FILE) - Real Madrid's head coach Zinedine Zidane reacts after the Spanish Supercup semi final soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao in Malaga, Spain, 14 January 2021 (re-issued on 22 January 2021). Real Madrid's head coach Zinedine Zidane has been tested positive for the coronavirus COVID-19 disease, the Spanish La Liga side confirmed on 22 January 2021. EPA/Jorge Zapata

Norveški nogometaš Martin Odegaard odlučio je krajem siječnja napustiti, privremeno, Real Madrid te je otišao na posudbu u Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Odegaard se ljetos vratio u Real Madrid s posudbe iz Sociedada te je ostao u prvoj momčadi, no nije se naigrao u prvom dijelu sezone zbog čega je, kako bi više igrao, odlučio napustiti klub. Imao je priliku talentirani norveški nogometaš vratiti se u Sociedad, ali je na kraju izabrao Arsenal kako bi se okušao u jednoj od najjačih liga svijeta, engleskom Premiershipu. Dogovorena je posudba do kraja sezone i Topnici će imati priliku otkupiti njegov ugovor.

O spomenutom Odegaardu jučer je progovorio i trener Reala Zinedine Zidane, za koga su mnogi mislili da će napustiti Real i prije Norvežanina, navodno je Zidane želio da Odegaard ostane u Realu, međutim, posve razumljivo on je odlučio otići.

“Odegaard je želio otići. Razgovarali smo dva ili tri puta oko toga i jednostavno on želi igrati. Njegov zahtjev je bio da ide na posudbu i to je to. Rekao sam mu kako želim da ostane i bori se za mjesto u ekipi jer je to dug proces i nije lagano, ali se to nije dogodilo. Nadam se da je sretan u Arsenalu”, poruioo je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, mnogi su, prema pisanju španjolskih medija, bili uvjereni kako je Zidane otpisao Odegaarda i poručio mu da ide na posudbu, ali je Francuz sada sve to demantirao. Dakle, Zidane je, barem tako tvrdi, imao želju da norveški nogometaš ipak ostane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version