Zidane: ‘Ono što sam vidio na terenu me muči i ja sam za to odgovoran’

epa08762797 Real Madrid's head coach Zinedine Zidane reacts during the UEFA Champions League group B soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, 21 October 2020. EPA/JUANJO MARTIN

Iznenađujuće je Real Madrid poražen od Šahtara iz Donjecka rezultatom 2:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ono što sam vidio na terenu me muči i ja sam za to odgovoran. Nisam vidio momčad kakvu sam želio gledati i kada se tako nešto dogodi onda je to isključivo trenerova greška. Oni su na terenu i trebaju rješenja”, rekao je kratko nakon utakmice za Movistar trener Reala Zinedine Zidane.

“Ovo je loš trenutak. Barem smo se borili u drugom dijelu. Igrači su ljuti jer su pobjednici i to je prirodno. Moj je posao da pronađem rješenja jer se ovakve utakmice ne smiju događati”, zaključio je na presici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.