Zlatan Ibrahimović dugo će pamtiti bolan poraz od Spezije

milan
epa08967384 AC Milan's Zlatan Ibrahimovic jubilates after scoring the 0-1 during the Italian cup quarter-final soccer match between FC Inter and AC Milan at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 26 January 2021. EPA/MATTEO BAZZI

Nogometaši Milana iznenađujuće su poraženi na gostovanju kod Spezije 2:0, ovim porazom milanska momčad izgubila je dragocjene bodove u borbi za naslov prvaka. Dakle, još se jednom, tvrdi dio talijanskih medija, potvrdilo kako ovaj Milan, bez obzira na sve, zasad nema momčad koja je spremna i osvojiti titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Milan nastupio u jakom sastavu na stadionu Alberto Picco bio je potpuno nemoćan, neprepoznatljiv za ovu sezonu, a Zlatan Ibrahimović, kao jedan od najboljih nogometaša Serie A, nije uspio uputiti šut u okvir vrata domaće momčadi, što je ponižavajuće za tim koji se bori za Scudetto.

Bivši švedski reprezentativac takvu jednu utakmicu, tijekom koje niti jednom nije ozbijnije zaprijetio protivničkom vrataru, ne pamti. Naime, posljednji puta kad se to dogodilo, kada Milan nije uputio udarac u okvir gola protivničke momčadi, bilo je kada je Ibrahimović igrao za LA Galaxi, bilo je to u kolovozu 2019. godine protiv Udinese, no više od toga sasvim sigurno Ibrahimovića boli spoznaja kako je ovim porazom Milan ozbiljno kompromitirao svoje šanse za povratak na vrh talijanskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.