Zlatan Ibrahimović prepotentno u svom stilu: ”Igrao sam za Malmö, napravio sam dosta za njih, dao sam im 100 milijuna eura”

Foto: fah

Bivši švedski reprezentativac, Zlatan Ibrahimović, poslao je poruku svom bivšem klubu, poruku koja će mnogima izgledati prepotentno, dakle, poruku u njegovom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Igrao sam za Malmö i napravio sam dosta za njih, a sad nisam dobrodošao. Osjećam da sam bio previše dobar prema njima. Dao sam im više od 100 milijuna eura. Zar to nije dovoljna cifra za jedan švedski klub u ovako teškim vremenima? Trebali bi mi biti zahvalni”,  poručio je 38-godišnji nogometaš, koji se vrlo često voli uspoređivati s Cristianom Ronaldom i Lionelom Messijem.

Ibrahimović se navijačima Malmoa zamjerio nakon što je kupio 25 posto dionica velikog rivala Hammarbyja. Nakon toga je nastradala i njegov kip ispred stadiona na kojemu je igrao. Osim što su ga kidali i rušili, oko vrata su mu okačili i dasku s WC školjke, prenosi portal 24 sata.

U to vrijeme Zlatan Ibrahimović je bio u Americi, u LA Galaxyju. Stigao je poziv Zvonimira Bobana iz Milana, dolazak Ibrahimovića u Milan su navijači pozdravili, iako danas ne izgleda sve tako sjajno. Naprotiv… Boban je morao otići, a na izlaznim je vratima bio i bivši švedski reprezentativac. Ibrahimović se nada da će još dugo vremena igrati aktivno profesionalni nogomet, sam ne vidi razloga zašto bi napuštao Milan, iako je on osobno nedavno govorio o odlasku, i to navodno zato što je otjeran na nekorektan način Zvone Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Imam ugovor s Milanom i vidjet ćemo kako će se sve završiti. Želim igrati što je duže moguće, ali nikad ne znaš što će se dogoditi. Želim igrati bitnu ulogu, a ne samo biti tu zbog onog što sam ranije napravio. Vidjet ćemo što će biti” zaključio je Zlatan Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.