Zlatko Dalić dobio priliku: Ne želi o navodnim vezama sa Zdravkom Mamićem, povratak hrvatske publike na stadion i zajedništvo osnovne su poruke!

Foto: Twitter

Hrvatski nogometni savez dao je priliku Zlatku Daliću te će u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.  Naime, Dalić je s Vatrenima uspio doći do pobjede u Kijevu koja je osigurala dodatne kvalifikacije, mnogi će reći kako je nakon pobjede protiv Ukrajine privremeni izbornik zaslužio ugovor i dugoročnu priliku. Međutim, kako smo već pisali Dalić je sam rekao da mu ugovor nije potreban te da radi za Hrvatsku bez ugovora. ”Ja sam Hrvat, i volim Hrvatsku, nisam uhljeb’‘, poruka je Zlatka Dalića, koji je dao intervju i za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala na povjerenju koje mi je ukazano, idemo korak po korak pa što bude”, rekao je novi izbornik za Dnevnik Nove TV, nakon što mu je HNS ukazao povjerenje barem za još dvije utakmice.

“Mene ugovor ne zanima, nisam ga ni tražio, niti ga hoću. Hoću plasman u Rusiju. To je moj cilj. Htio sam poslati poruku, da vjerujem u svoje igrače, u navijače koji će biti naš 12. igrač. Ako prođemo kvalifikacije, onda se mi dogovorimo u dvije minute. Nikad neću postavljati nikakve uvjete hrvatskoj reprezentaciji. Želim samo biti samostalan, da odlučujem sam, da sam ja gazda. Ako ne prođemo, onda neka odlučuju o meni i mom ugovoru”, poručio je Dalić, koji na pitanje o vezama sa Zdravkom Mamićem, na čemu inzistiraju neki mediji, rekao: “Nakon utakmice u Ukrajini sam rekao sve o toj temi. Neću o tome, to nije moj posao. Ne želim se time baviti”.

Želi povratak publike na stadione

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve što činim je da se hrvatska publika vrati na teren, treba nam zajedništvo da bismo ostvarili svoj cilj, a to je plasman u Rusiju. Ova generacija to zaslužuje. Pred nama je još mali korak, a ja vjerujem u ove igrače i svoj rad. Bio bi podbačaj da ne odemo na Svjetsko prvenstvo jer imamo sjajnu generaciju”, zaključio je Zlatko Dalić u Dnevniku Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.