Zlatko Dalić: ‘HNL je pokazao da je kvalitetan, ima igrača koji se nameću za reprezentaciju’

Foto: HNS

Zlatko Dalić je u velikom intervjuu za SN govorio i o Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne mogu reći da nisam spavao zbog Varaždina. Klub i grad su mi sve dali i omogućili, naravno da sam pratio rezultate i baš sam jako sretan zbog ostanka u Ligi. I to s daleko najmanjim budžetom”, kaže Dalić.

Ima li i u drugim prvoligašima imena za reprezentaciju.

“Ima ih koji se nameću. Ne možeš zanemariti prvog strijelca Lige Mirka Marića, kao ni Petra Bočkaja iz Osijeka, vratara Ivu Grbića iz Lokomotive, Miju Caktaša iz Hajduka, Antonija Čolaka iz Rijeke… Svaki klub koji je u vrhu ima neke igrače koji su nam u fokusu i zanimljivi. Moraju ponavljati dobre igre i možda se nekima otvori šansa. HNL je pokazao da je kvalitetan”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako komentira pad forme reprezentativaca iz Dinama.

“Dinamo nije igrao dobro, ali kod mene se ne gubi status nakon dvije loše utakmice, kao što se lako ni ne dobiva. Znam njihovu vrijednost i kvalitetu, to me ne brine. Svjestan sam što mogu Petković, Livaković, Oršić…”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.