Zlatko Dalić: ‘Puno se toga promijenilo nakon Rusije’

Foto: fah

Izbornik Zlatko Dalić šest dana prije utakmice protiv Mađarske u kvalifikacijama za Euro 2020. koja se 10. listopada igra u Splitu ima velikih problema s igračkim kadrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi imamo svoj cilj, a to je Europsko prvenstvo. Kako do njega doći, manje je bitno, ali je od iznimne važnosti čim prije sakupiti 15-16 bodova kako bismo osigurali plasman na Euro. To je moj cilj”, rekao je Dalić na ovogodišnjem Festivalu sporta.

” Dolaze nam Mađari koji su nas dobili u Budimpešti. Bit će to velika utakmica u Splitu pred prepunim stadionom, a potom odlazimo u Wales. Budemo li pravi, možemo obje utakmice dobiti i riješiti pitanje plasmana na EP”, istaknuo je Dalić.

Dolaze novi igrači i neminovna je smjena generacije koja se mora napraviti jer, kako je rekao, “za novi uspjeh i nove dočeke treba nova energija, nove ambicije, nova snaga i igrači gladni uspjeha”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Puno se toga promijenilo nakon Rusije. Neki su se oprostili od reprezentacije, neki su ozlijeđeni. Ipak, ne smijemo tražiti alibi. Vjerujte mi, jedva čekam utakmicu u Splitu jer sam uvjeren da ćemo biti pravi. Puni stadion, prava atmosfera, to je ono što trebamo te vjerujem da ćemo nakon te utakmice biti korak bliže Europskom prvenstvu”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.